Giresun Spor Gazete

Yamak: Tahtanın açılmasında olumlu gelişmeler var

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak ve yönetim kurulu, transfer tahtasının açılması için yürütülen çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini açıkladı.

Yamak: Tahtanın açılmasında olumlu gelişmeler var
02 Şubat 2024 - 9:21

Kulübün kritik bir sürece girdiğini belirten Başkan Yamak, camianın destekleri ve yönetim kurulunun çabalarıyla transfer tahtasının açılabilmesi için önemli mesafe kat edildiğini vurguladı.

Esat Mala ve Marko Milinković dışındaki yabancı oyuncu dosyalarında ödeme mutabakatı sağlandığını duyuran Başkan Yamak, transfer tahtasının açılması durumunda yapılacak takviyelerle ilgili görüşmelerin titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

Geçtiğimiz ay düzenlenen “Giresunspor İçin Yüreği Koy” destek kampanyasına katılarak bağış yapan destekçilere teşekkür eden Yamak, henüz taahhütlerini yerine getirmemiş olan destekçilere ise ivedilikle taahhütlerini yerine getirmeleri çağrısında bulundu.

Başkan Yamak, kulübün geleceği için hayati öneme sahip olan bu sürecin başarıyla sonuçlanabilmesi için tüm camia ve Giresunspor sevdalılarının bir araya gelerek el birliğiyle mücadele etmelerinin gerektiğini vurgulayarak, birlikte başaracaklarına olan inancını dile getirdi.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.