Giresun Spor Gazete

Yamak: Hukuk önünde herkes hesabını verecek!

Giresunspor’un başkanı Nahid R. Yamak, son günlerde sosyal medya ve internet ortamında hedef alınan videoyla ilgili avukatlarına talimatları verdi.

Yamak: Hukuk önünde herkes hesabını verecek!
15 Şubat 2024 - 8:11

Yamak, 21 Ağustos 2022 tarihinde Giresunspor’daki başkanlık veya yöneticilik görevi olmadığı bir dönemde arkadaşlarıyla birlikte bulunduğu bir ortamda, rızası dışında kaydedilen ve sonradan kullanılmak üzere saklanan videonun üzerinden yaratılan algının art niyetli olduğunu söyledi.

Bu video ile başkanlık görevine geldikten sonra ve özellikle Giresunspor ile ilgili geçmiş dönemlere yönelik yürütülen soruşturmaların dava aşamasına geldiği bir dönemde, çeşitli tehditler içeren mesajlarla sindirmeye yönelik olarak kullanıldığını belirten Yamak, bu video üzerinden kendisine ve arkadaşlarına yönelik itibarsızlaştırma ve yıldırma girişimlerinin olduğunu ifade etti.

Giresunspor’un başkanı olarak geçmişte hiçbir zaman kişisel menfaat sağlamadığını ve sadece kulübün menfaatleri için mücadele ettiğini vurgulayan Yamak, yaşanan bu olayların hukuki süreçte de takipçisi olacağını açıkladı.

Giresunspor’un adının kötüye kullanılmasına karşı kararlı bir tutum sergileyen Yamak, hukuki yollara başvurarak haklarını arayacağını ve suçluların cezalandırılması için gereken adımları atacağını ifade etti.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.