Giresun Spor Gazete

Yağlıdere Kapalı Spor Salonu devredildi

03 Nisan 2023 - 6:46
Yağlıdere Kapalı Spor Salonu devredildi

İlçenin Palaklı Mahallesi Condallı mevkiinde yapımı kısa süre önce tamamlanan Kapalı spor salonu ve Gençlik merkezinin devrinin görüşülmesi için Yağlıdere Belediyesinin Mart ayı meclis toplantısında açık oylama yapıldı. Açık oylama sonucu 8 evet oyu kabul görülerek toplantıya katılanların oy birliği ile karar verildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, yaptığı açıklamada; Yaklaşık 2 ay önce yapımı biten gençlik merkezi ve kapalı spor salonumuzu, daha aktif, etkin ve verimli çalışabilmesi için Belediye Meclisimizin oy birliği ile aldığı karara istinaden, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze devri uygun görülmüştür’’ dedi.

İbaş, “Bugünkü değeri KDV dahil 20 milyonu bulan bu büyük yatırım için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçemiz adına çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.