Giresun Spor Gazete

TFF Başkanı, Karahmet’in konuğu oldu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Giresun’u ziyaret etti.

TFF Başkanı, Karahmet’in konuğu oldu
06 Kasım 2022 - 7:04

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet’in daveti üzerine şehrimize gelen Türkiye Futbol Federasyonumuzun değerli Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF yönetim kurulu üyeleri ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Milletvekilimiz Cemal Öztürk’ün ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de bulunduğu yemekte bir araya geldi.

Yemeğin ardından Mehmet Büyükekşi, Giresun Doğa Koleji’nde öğrenciler ile gerçekleştirilen söyleyişe katıldı. Büyükekşi, daha sonra Süper Lig’in 13. haftasında Çotanak Spor Kompleksi’nde oynadığımız İstanbulspor karşılaşmasını izledi.

Maçın ardından Bitexen Giresunspor Kulübü Tesislerini ziyaret eden Büyükekşi, Başkan Hakan Karaahmet, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve amatör spor kulüpleri temsilcileri ile bir araya geldi.

Hakan Karaahmet, “Bugün Türkiye Futbol Federasyonumuzun değerli Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF yönetim kurulu üyeleri ve İstanbulspor’un değerli Başkanı Ecmel Sarıalioğlu ile Giresunumuzda bir araya geldik. Milletvekilimiz Cemal Öztürk’ün ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de bulunduğu yemekte misafirlerimizi ağırladık. Yemeğin ardından karşılaşmayı birlikte izlediğimiz federasyon başkanımız Sayın Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyelerine şehrimize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.