Giresun Spor Gazete

Teknik Direktör Metin Aydın’dan savunma devrimi

Giresunspor’un teknik direktörü Metin Aydın, savunma hattını güçlendirmek için oyuncularıyla birebir ilgileniyor.

Teknik Direktör Metin Aydın’dan savunma devrimi
20 Temmuz 2024 - 21:16

Genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Çotanaklar, yeni sezona hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

SAVUNMA HATTINDA ÖZEL ANTRENMANLAR

Aydın, takımın savunma oyuncularına özel antrenmanlar uygulayarak, defansif organizasyon ve bireysel savunma yeteneklerini geliştirmeye odaklanıyor. Genç oyunculara verdiği önemi her fırsatta dile getiren deneyimli teknik adam, disiplinli çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

HEDEF: GÜÇLÜ BİR BAŞLANGIÇ

Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen Giresunspor, Metin Aydın yönetiminde savunma hattını sıkı tutarak, rakiplerine gözdağı vermeyi planlıyor. Taraftarlar, takımlarının savunma hattındaki bu iyileştirmelerle birlikte başarılı bir sezon geçirmesini umut ediyor.

TEKNİK DİREKTÖRÜN MEMNUNİYETİ

Giresunspor teknik direktörü Metin Aydın, takımın hazırlık kampındaki performansından oldukça memnun olduklarını belirterek, “Gençler, her zaman olduğu gibi bu sezona da yüksek motivasyonla başladı. Gençlerimizden çok şey bekliyoruz,” dedi.

ERKAN ANAPA’DAN BÜYÜK BEKLENTİLER

Erkan Anapa, bu sezon Giresunspor’un başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya kararlı olduğunu ifade etti. “Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz ve her geçen gün daha iyiye gidiyoruz,” şeklinde konuştu.

GÖZLER ERKAN ANAPA’DA

Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, tüm gözler bir kez daha Erkan Anapa’nın üzerinde olacak. Taraftarlar, genç kaleciden büyük beklentiler içerisinde ve onun üstün performansıyla takımlarının zirveye tırmanmasını umut ediyorlar.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.