Giresun Spor Gazete

Giresunspor Ümraniyespor Karşısında Mağlup

Trendyol 1. Lig’in son haftasında Giresunspor, kendi sahasında Ümraniyespor’a 2-1 mağlup olarak ligi hüzünle tamamladı.

Giresunspor Ümraniyespor Karşısında Mağlup
11 Mayıs 2024 - 9:21

Bu sonuçla Giresunspor, sezona istediği şekilde veda edemeyerek taraftarlarını üzdü. Maçın gidişatına bakıldığında, Ümraniyespor’un etkili performansı ve Giresunspor’un buna karşı yetersiz reaksiyonu öne çıktı.

Maçın 21. dakikasında Ümraniyespor’un Uğur Kaan’ın ortasında Siraçhan’ın attığı golle konuk ekip 1-0 öne geçti. Ardından 36. dakikada ise yine Ümraniyespor’un atağında Uğur Kağan’ın son çizgiye inip ceza sahasına attığı pasta Atalay’ın kaydettiği golle skor 2-0 oldu. Giresunspor, bu gollere karşılık vermekte zorlandı.

İkinci yarıda Giresunspor, oyunda daha etkili olmaya çalışsa da Ümraniyespor’un sıkı savunması ve hızlı hücumlarına çare bulamadı. Ancak 58. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Furkan’ın ceza sahasına gönderdiği topu Mehmet ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi. Ancak bu gol, Giresunspor’un maçı çevirmesine yetmedi ve Ümraniyespor sahadan galip ayrıldı.

Bu sonuçla Giresunspor, sezonu hayal kırıklığıyla tamamlarken, Ümraniyespor ise önemli bir deplasman galibiyeti elde etti. Giresunspor’un gelecek sezon için yapacağı planlar ve transfer hamleleri, taraftarlarının merakla beklediği konular arasında yer alıyor.

HAKEMLER: Burak Olcar, Seyfettin Ünal, Azad İlhan

GİRESUNSPOR: Alperen, Talha, Arda (Muhammed Miraç dk. 86), Mehmet, Fatih, Ahmet, Furkan, Enishan (Ege dk. 77), Emre (Şahin dk. 56), Furkan Arda (Berkay dk. 77), Muhammed (Faruk Can dk. 56)

ÜMRANİYESPOR: Onur, Uğur Kaan, Cofie, Mustafa, Batuhan, Muhammet, Atalay (Yusuf dk. 73), Bouali, Siraçhan, Emre, Kosoko (Emrecan dk. 46)

GOLLER: Siraçhan Nas (dk. 21), Atalay Babacan (dk. 36) (Ümraniyespor), Mehmet Keskin (dk. 58) (Giresunspor)

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.