Giresun Spor Gazete

Tek yumruk olma vakti!

Son haftalarda şanssız puan kayıpları yaşayan Çotanaklar, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak MKE Ankaragücü’nü yenmeyi hedefliyor. Saat 20.00’da başlayacak maçta orta hakem olarak Suat Arslanboğa atandı.

Tek yumruk olma vakti!
24 Ekim 2022 - 6:03

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta maçında Bitexen Giresunspor, evinde MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’da başlayacak maçı Suat Arslanboğa yönetecek.
Geride kalan haftalarda galibiyet özlemi çeken Yeşil Beyazlı ekip, taraftarlarının desteğiyle sahadan kazanarak ayrılmayı hedefliyor. Hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Amasya’yı mağlup edip, tur atlayan ve moral bulan Çotanaklar, kötü gidişata zorlu doksan dakikada dur demeyi amaçlıyor.
Yeşil Beyazlı temsilcimizde Ankara maçı öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmazken, Çotanaklar yaptığı son antrenmanla kampa girerek maç saatini beklemeye koyuldu.
KELEŞ; “KAZANACAĞIZ”
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, MKE Ankaragücü maçının önemini çok iyi bildiklerini ifade etti. Keleş, “Zor olacak ama bu maçı kazanacağız. Kazanmak zorundayız. Buraya kadar biz getirdik, bunu düzeltecek olan da bizleriz. Taraftarlarımızdan tek ricam bu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Her zaman yanımızda olsunlar. Biz kazanmak adına sahada elimizden geleni yapacağız. Giresunspor inşallah bu maçı alarak üzerindeki kara bulutları dağıtacaktır.” Diye konuştu.
KARAAHMET’İN GÜVENİ TAM
Öte yandan hem mali anlamda çalışmalarını sürdüren hem de sportif başarı için gece gündüz çalışan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet’in takımına ise güveni tam. Karaahmet’in oyuncularla toplantı yaptığı ve, “Bu şehir size inanıyor ve güveniyor. Bu şehrin tek umudu sizsiniz. Önümüzde bazı engeller ama bunu da aşacak bizleriz.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.