Giresun Spor Gazete

Tarih yazmaya devam edeceğiz

Bitexen Giresunspor Kulüp Asbaşkanı Ercan Ayhan, “İnşallah Trabzonspor karşısında da galip gelip Süper Lig’de 4 büyük olarak tabir edilen takımlar arasında mağlup etmediğimiz takım kalmayacak.” dedi

Tarih yazmaya devam edeceğiz
03 Ocak 2023 - 8:18

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor Kulüp Asbaşkanı Ercan Ayhan, “Karadeniz derbisinin kazananı Giresunspor olacak” dedi.

Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, Dünya kupası nedeniyle verilen aranın ardından lige doludizgin başlayarak, 2 maçta hanesine 4 puan yazdırmaya başaran Giresunspor’un Perşembe akşamı oynanacak olan Trabzon maçına kilitlendiğini kaydetti.

“MUCİZELER YARATAN GİRESUNSPOR”

Sadece Giresunspor ve Trabzonspor’un Karadeniz derbisine kilitlenmediğini tüm süper lig takımlarının bu derbiye kilitlendiğini belirten Asbaşkan Ayhan, “süper ligde mücadele eden Karadeniz’in iki köklü ve güzide takımı artık İstanbul derbilerinin önüne geçmiş durumda. Bir tarafta 2021-2022 süper lig şampiyonu, diğer tarafta süper lige mucizeler yaratan Giresunspor. Süper ligde bundan daha büyük derbi olamaz. Perşembe akşamı Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi doyumsuz bir futbol ve Karadeniz derbisine ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

“KAZANAN TARAF GİRESUNSPOR OLSUN”

Yeşil-beyazlı ekibin sahaya mutlak 3 puan çıkacağının altını çizen Giresunspor Asbaşkan Ercan Ayhan, “Fenerbahçe’yi 2-1, Beşiktaş’ı 4-0, Galatasaray’ı 1-0 mağlup etmeyi başaran Giresunspor teknik direktöründen futbolcularına bu güce sahip. İnşallah Trabzonspor karşısında da galip gelip Süper Lig’de 4 büyük olarak tabir edilen takımlar arasında mağlup etmediğimiz takım kalmayacak. Kardeş kulübümüz Trabzonspor’a Karadeniz derbisinde başarılar dileriz ama kazanan taraf Giresunspor olsun” dedi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.