Giresun Spor Gazete

Süper Lig’de kıyasıya mücadele

Ümraniyespor, İstanbulspor, B. Giresunspor ve MKE Ankaragücü’nün kalan haftalarını sizler için derledik

Süper Lig’de kıyasıya mücadele
05 Nisan 2023 - 7:05

Spor Toto Süper Lig’de hem alt hem de üst sıralarda kıyasıya mücadele var. 24 puanla Spor Toto Süper Lig’in 24 puanla 16. sırada tamamlayan Bitexen Giresunspor, kalan 11 haftada 9 maça çıkacak. Hatay ve Gaziantep maçlarından hanesine 6 puan daha ekleyecek Yeşil Beyazlı ekibimizin potadaki rakipleri de zorlu maçlara çıkacak. Çotanak armalı takımımız kalan haftalarda alabildiği kadar puan alıp erken haftalarda matematiksel olarak ligde kalışını ilan etmeyi amaçlıyor.

İşte sizler için derlediğimiz kalan haftalar.

MKE ANKARAGÜCÜ (25 PUAN): İstanbulspor, Fenerbahçe (D), Giresunspor, Hatayspor (D) +3, Kasımpaşa, Trabzonspor (D), Antalyaspor, Ümraniyespor (D), Galatasaray, Kayserispor (D) ve Adana Demirspor.

GİRESUNSPOR (24 PUAN): Beşiktaş (D), Sivasspor, MKE Ankaragücü (D), Başakşehir, İstanbulspor (D), Fenerbahçe, Hatayspor +3, Gaziantep FK (D) +3, Trabzonspor, Ümraniyespor (D) ve Antalyaspor.

İSTANBULSPOR (24 PUAN): MKE Ankaragücü (D), Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe (D), Giresunspor, Hatayspor (D) +3, Galatasaray, Kasımpaşa (D), Adana Demirspor, Gaziantep (D) +3, ve Ümraniyespor.

ÜMRANİYESPOR (23 PUAN): Kayserispor (D), Karagümrük (D), Beşiktaş, Alanyaspor (D), Sivasspor, Başakşehir (D), Ankaragücü, Hatayspor (D) +3, Giresunspor ve İstanbulspor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.