Giresun Spor Gazete

Güncel Giresun Haberleri GİRESUN IŞIK GAZETESİ'nde takip edilir.

Süper Lig’de kıyasıya mücadele

Ümraniyespor, İstanbulspor, B. Giresunspor ve MKE Ankaragücü’nün kalan haftalarını sizler için derledik

Süper Lig’de kıyasıya mücadele
05 Nisan 2023 - 7:05

Spor Toto Süper Lig’de hem alt hem de üst sıralarda kıyasıya mücadele var. 24 puanla Spor Toto Süper Lig’in 24 puanla 16. sırada tamamlayan Bitexen Giresunspor, kalan 11 haftada 9 maça çıkacak. Hatay ve Gaziantep maçlarından hanesine 6 puan daha ekleyecek Yeşil Beyazlı ekibimizin potadaki rakipleri de zorlu maçlara çıkacak. Çotanak armalı takımımız kalan haftalarda alabildiği kadar puan alıp erken haftalarda matematiksel olarak ligde kalışını ilan etmeyi amaçlıyor.

İşte sizler için derlediğimiz kalan haftalar.

MKE ANKARAGÜCÜ (25 PUAN): İstanbulspor, Fenerbahçe (D), Giresunspor, Hatayspor (D) +3, Kasımpaşa, Trabzonspor (D), Antalyaspor, Ümraniyespor (D), Galatasaray, Kayserispor (D) ve Adana Demirspor.

GİRESUNSPOR (24 PUAN): Beşiktaş (D), Sivasspor, MKE Ankaragücü (D), Başakşehir, İstanbulspor (D), Fenerbahçe, Hatayspor +3, Gaziantep FK (D) +3, Trabzonspor, Ümraniyespor (D) ve Antalyaspor.

İSTANBULSPOR (24 PUAN): MKE Ankaragücü (D), Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe (D), Giresunspor, Hatayspor (D) +3, Galatasaray, Kasımpaşa (D), Adana Demirspor, Gaziantep (D) +3, ve Ümraniyespor.

ÜMRANİYESPOR (23 PUAN): Kayserispor (D), Karagümrük (D), Beşiktaş, Alanyaspor (D), Sivasspor, Başakşehir (D), Ankaragücü, Hatayspor (D) +3, Giresunspor ve İstanbulspor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.