Giresun Spor Gazete

Süper Lig markasını kullanmalıyız

Turizm cenneti olan Giresun’umuzu, Süper Lige renk katan Giresunspor ile daha çok tanıtabilir, marka değerini artırabiliriz!

Süper Lig markasını kullanmalıyız
01 Aralık 2022 - 8:51

Spor Toto Süper Lig’in en renkli takımı Bitexen Giresunspor, şehre de katkı sunuyor. Çünkü yerel ve ulusal ajanslar her fırsatta memleketimizden bahsediyoruz.

Giresun’umuzda Süper Lig ekibi Giresunspor’umuz var. Spor Toto Süper Lig’de mücadele ediyor ve her iç saha maçında hem ulusal hem de global medyada Giresun şehrimiz fazlasıyla yer alıyor. Yaylalarımız, turizm mekanlarımız tanıtılıyor. Bu durumda şüphesiz Giresun’umuza artı değer katıyor.

Bildiğiniz üzere yaylalarımız, doğa harikası turizm cennetlerimiz, adamız, kalemiz, Gedikkaya’mız var. Kısacası mavi ile yeşilin bütünleştiği bir şehir Giresun’umuz.

Bu değerin daha da artması için Giresunspor’umuza sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerekiyor. Çünkü böylesine reklam aracını etkin kullanarak şehrimizi daha çok tanıtabilir, yatırım bile çekebiliriz.

Tüm bunlar doğrultusunda Süper Lig Giresun ve Giresunspor’umuz için  büyük bir şans. Nitekim, geçmiş sezonlarda kayyum atanıyordu. Şimdilerde ise Süper Lig’de mücadele ediyor, geleceğe umutla bakıyoruz.

İşte bu yüzdendir ki Giresunspor’umuzu hep birlikte Süper Lig’de yaşatalım, yaşatmamız için de savaşalım. Haydi Giresun, bu şansı iyi değerlendirelim.

Bir düşünün, Süper Lig’de devasa takımlar var. Bir de bizim takımımıza bakın. Kısıtlı bütçe ile halen ses getirebiliyor. Bütçe olsa neleri başaramaz ki? O yüzden, Giresunspor Süper Lig’de uzun yıllar kalmalı ve bu şehrin kaderini değiştirmeli.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.