Giresun Spor Gazete

Güncel Giresun Haberleri GİRESUN IŞIK GAZETESİ'nde takip edilir.

Skandal hakem Giresunspor maçında!

Sivasspor-Galatasaray maçının orta hakemi Erkan Özdamar’a MHK, 2 ay sonra yeniden görev verdi.

Skandal hakem Giresunspor maçında!
03 Mart 2023 - 8:39

Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta heyecanı başlıyor. Maçlarda görev alacak hakemler açıklanırken, MHK tepki çeken bir karara imza attı.

ÖZDAMAR’A GÖREV VERİLDİ

Büyük tartışmalara neden olan ve VAR kayıtları açıklanan Sivasspor-Galatasaray maçının orta hakemi Erkan Özdamar’a MHK, 2 ay sonra yeniden görev verdi. Özdamar, 5 Mart pazar günü oynanacak Konyaspor-Giresunspor mücadelesini yönetecek. MHK’nın bu kararına sosyal medyada birçok futbolsever tepki gösterdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.