Giresun Spor Gazete

Şeytanın bacağı kırılacak!

8 maçtır kazanamayan Bitexen Giresunspor hafta sonu İstanbulspor ile şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor.

Şeytanın bacağı kırılacak!
02 Kasım 2022 - 6:13

Oynadığı güzel futbola rağmen gol yollarında etkili olamayan Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş’in öğrencileri 8 maçta 5 mağlubiyet, 3 beraberlik elde edebilmişti.

Giresunspor 13. hafta mücadelesinde cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde kendisi gibi küme düşme potasında bulunan İstanbulspor’u konuk etmeye hazırlanırken Keleş’in bu maça özel önem verdiği ve kötü gidişata dur demek istediği öğrenildi.

İstanbulspor karşılaşmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Hakan Keleş, “Taraftar iyi günde de kötü günde de yanımızda olmalı. Taraftarların biraz sıkıntıları olduğunu görüyorum. Bu desteğe ihtiyacımız var. Rakiplerimiz iç sahada inanılmaz taraftar desteğiyle oynuyorlar. Bu avantajı da kaybetmeyelim. Ankaragücü maçının iyi sonuçlanmamış olması planlarımızı bozdu. İstanbulspor maçında olmazsa olmazlarımızdan birisi seyirci desteği ve oyuncularımızın da bu desteği görmesi gerekiyor. Buralara kolay gelmedik ve kolay da kaybetmeyeceğiz. Maddi olarak çok destek görmeyen bir kulübüz ama bu kötü günlerde taraftarlarımızın takımın yanında olacağına inanıyorum ve inşallah İstanbulspor maçından iyi bir skorla ayrılırız” ifadelerine yer verdi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.