Giresun Spor Gazete

Serhat Güller’in istifası gündemde

Giresunspor’da kötü gidişata dur diyemedi!

Serhat Güller’in istifası gündemde
20 Mart 2024 - 7:58

Giresunspor’un teknik direktörlük koltuğuna büyük umutlarla oturan Serhat Güller, takımın kötü gidişatına son veremedi. Göreve başladığı günden bu yana, beklenen başarıyı sağlayamayan Güller’in suyu hızla ısınıyor.

Serhat Güller, Giresunspor’un başına getirilirken taraftarlar ve yönetim tarafından büyük bir umutla karşılandı. Tecrübeli teknik adamın takımı doğru yolda ilerleteceği ve başarıya ulaştıracağı düşünülüyordu. Ancak geçen zaman içerisinde ortaya çıkan sonuçlar, bu umutların hızla azalmasına neden oldu.

KAPLAN VE BİRİNCİ’DEN DAHA FAZLA TOLERANS ALDI AMA

Giresunspor, Serhat Güller yönetiminde ondan önce görev yapan Mustafa Kaplan ve Mehmet Birinci’nin de ötesinde istikrarsız bir performans sergiliyor. Ligde üst üste alınan kötü sonuçlar, takımın düşme hattına doğru ilerlemesine sebep oldu. Güller’in takımı istikrarlı bir oyun ortaya koyamaması, karşılaşmalardan farklı skorlarla mağlup olması ve maçlardan istikrarlı bir şekilde galibiyet çıkaramaması, taraftarların umudunu tamamen yitirmesine neden oldu.

TERCİHLERİ SORGULANIYOR

Diğer yandan Güller’in takımı üzerindeki etkisi ve taktiksel tercihleri de sorgulanmaya başlandı. Bazı taraftarlar, takımın oyun tarzının belirsiz olduğunu ve maç içerisindeki hamlelerin zamanında yapılmadığını dile getiriyor. Özellikle kritik maçlarda alınan mağlubiyetler, Güller’in takım üzerindeki kontrolünü sorgulatıyor.

GÜLLER İSTİFA EDECEK Mİ?

Güller’in göreve geldiği ilk günlerdeki coşkulu ve umut dolu söylemleri, şimdi yerini endişeye bırakmış durumda. Takımın alt sıralara doğru kayması ve ligdeki konumu, Güller’in suyunun ısınmasına neden oluyor. Artık Güller’in nasıl bir hamle yapacağı ve takımı nasıl bir yöne doğru ilerleteceği, hatta istifa edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.