Giresun Spor Gazete

Senelerce uğraşıldı olmadı!

Şaka değil, herkes senelerce uğraştı olmadı. Şimdi Giresunspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve nice Süper Lig takımlarını şehre getiriyor.  Şimdi ise süper lige çıkarmış, tüm imkansızlıklara rağmen geçmiş borçlarla karşılaşmış eski başkan ve yönetime sallıyorlar!

Senelerce uğraşıldı olmadı!
20 Mart 2023 - 7:05

Şehre seneler sonra Süper Lig sevinci yaşatmış insanlara algı operasyonları yapılarak, sanki destek verilmiş, sanki bu kulübün tahtası hiç açılmamış, sanki kulübün geliri varmış gibi eleştiri yapanlar camiayı bölmeye çalışıyor.

Giresun Ekspres ve Öncü Spor Servisi’nin yaptığı habere göre, kimsenin geçmiş borçtan ve düşük döviz kurundan bahsetmediği ortamda herkes Giresunspor’u nasıl Süper Lig’de uzun yıllar tutarız hesabının yerine geçmişle hesaplaşıyor, Süper Lige yükselmede büyük emek ve mesai harcayan insanlar üzerinden yıpratma kampanyası yapıyor.

Süper Lig’de bile devasa bütçelerin karşısında kendi yağıyla kavrulan ve hep geçmiş borçlarla yüzleşerek ileriye adım atmakta zorlanan Yeşil Beyazlılar, sürekli olarak güncel süreçte sıkıntı yaşanmaması için yoğun çaba sarf etmişti.

Onlarca başkanın yüzlerce yöneticinin görev aldığı, o zamanki şartlarla devasa bütçelerin yapıldığı zamanlarda bile Süper Lige çıkılamaması konuşulmazken, Süper Lige taşıyan ve Giresunspor Modeli ile Türk futbolunun dikkatini üzerine çekmeye çalışan ekip üzerinden karalama kampanyalarının yapılaması düşündürüyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.