Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Şampiyonlar kupa ve madalyalarını aldı

Giresun Belediyesi öncülüğünde, Türkiye Futbol Federasyonu ortaklaşa düzenlediği, turnuva hafta sonu oynanan final müsabakaları ve ödül töreni ardından sona erdi.

Şampiyonlar kupa ve madalyalarını aldı
30 Ağustos 2022 - 4:01

Giresun’da spora önemli hizmetlerde bulunan ve aramızdan ayrılan Emin Hoca (Aktaş) anısına düzenlenen turnuva son düdüğe kadar nefes kesti.

Şehrimizi Türkiye Finalleri’nde Alanya’da temsil etmek için birbiri ile kıyasıya yarışan sporcular turnuvanın ardından dostluk mesajları verdi. Oynanan müsabakalar sonucunda Yeniyol şampiyon olurken, 2. Giresun Belediyesi, 3. Kumyalı oldu.

Maçlar sosyal donatılarla Karadeniz’in en büyük plajı haline gelen Plajlar Bölgesi’nde oynanırken, mücadeleleri Mehmet Can Onuk, Samet Uzun, Sefa Pınar ve Uğurcan Büyüktaş hakem triosu yönetti. Karşılaşmanın gözlemcisi olarak da, Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı antrenör Furkan Soylu da hazır bulundu.

Müsabakaların ardından madalya ve kupaları töreni düzenlendi. Turnuvanın gol kralı olan Okan Karabulut’a da ödül verildi.

Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini kaydeden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Giresun’da yaz başka güzel diyerek etkinliklerimize devam ediyoruz. İlk olarak Sokak Basketbolu, sonra Plaj Hentbolu bugün de Plaj Futbolu gerçekleştirdik. Gerçekten birbirinden güzel maçlar oynandı, müsabakalar hepimizi heyecanlandırdı. Giresun Belediyesi olarak Giresun’umuzun sporuna katkı vermiş tüm değerlerini hiçbir zaman unutmayacağız. Emin Hocamıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Turnuvaya katılan bütün sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlimizi Antalya’da temsil edecek ekibimize de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.