Şampiyonlar belli oldu

Şampiyonlar belli oldu

Spor şehri Giresun’da sokak basketbolunun şampiyonları belli oldu

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl Merhum Süleyman Düdükcü anısına düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası’nda final maçları oynandı.

25.Geleneksel Sokak Basketbolu Turnuvasında oynanan maçlar sonucunda kupalar, madalyalar ve ödüller dereceye giren sporculara verilirken, final maçları da son düdüğe kadar nefes kesti. Final maçlarının yanı sıra Giresun’da basketbola yıllarını vermiş önemli isimlerde gösteri maçlarıyla alkış aldı.

Şampiyonların ödülleri ise Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Meclis Üyeleri Mete Bahadır Yılmaz, Adil Erol, Fahri Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, ASKF İl Başkanı Sinan Işık, İş Adamı İbrahim Kara, Giresun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu ve basketbol antrenörü Haydar Çalışkan verdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyleyerek, “Giresun Belediyesi olarak gençlerimize sporun her alanında destek olmaya çalışıyoruz. 41 takım şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Bir hafta süren sokak basketbolumuz yine çok güzel bir şekilde sona erdi. Sokak basketbolu turnuvası ile her yaştan çocuklarımıza hem sporu teşvik ediyoruz hem de güzel bir kaynaşma organizasyonu düzenledik. Basketbol sever gençlerimiz eğlenceli ve keyifli anlar yaşadılar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvaya Başkan Yardımcıları Osman Öden, Meclis Üyeleri Mete Bahadır Yılmaz, Adil Erol, Fahri Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, ASKF İl Başkanı Sinan Işık, Giresun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu, ASFK Futbol İl Temsilcisi Mustafa Kasap ve basketbolun duayen isimleri katıldı.

Turnuvada dereceye giren takımlar şu şekilde; Miniklerde; Sokak Beyleri şampiyon, ikinci Çoka Basket, üçüncü, Potanın Yıldızları, Küçüklerde; Siyah Masa şampiyon, Coa Basketbol ikinci, Keşapspor üçüncü, Yıldızlarda; Giresun State şampiyon, Limit 95 ikinci, Keşapspor üçüncü, Gençlerde; Yat Takımı şampiyon, 24 ikinci,  Başarım Kurs üçüncü, Büyüklerde GİSMAP Şampiyon, Konal Et ikinci ve Bizden Geçmiş üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara ve oyunculara kupa madalya ve ödüllerini protokol üyeleri vererek turnuvayı organize eden Giresun Belediyesi’ne ve sponsorlara teşekkür etti.

YORUM ALANI

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.