Giresun Spor Gazete

Sadece ve sadece destek

Yeşil Beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’de kendine has bütçesi, kadrosu ve mütevaziliğiyle tüm spor kamuoyunun da dikkatini çekmişti

Sadece ve sadece destek
04 Şubat 2023 - 5:45

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor, belki de fırsat verilseydi marka değerini daha da artırabilirdi. Nitekim  büyük maçlarda alınan sonuçlardan sonra tüm oklar hem Giresunspor’un hem de Giresun’un üzerine çevriliyordu. Her seferinde Giresunspor ve Giresun sosyal medyada araştırılıyor, şehrimizin tanıtımı yapılıyordu.

Spor Toto Süper Ligi nimet sayıp, Giresunspor’a gereken destek verilmesi için çok çağrılar yapıldı. Giresunspor’u sevin denildi ama yine olmadı. Netice itibariyle Giresunspor, seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı ve kulübün önünü açtı.

Çok zor bir şey değil aslında gemiyi limana yanaştırmak. Verilecek maddi destekle birlikte Giresunspor, bu sezonu da kazasız bir şekilde atlatabilir. Çünkü inanan insanlar halen daha var. O inananlar Giresunspor çevresi etrafında yeniden toplanır ve birleşirse işte Giresun o gün kazanır.

Giresunspor için gecesini gündüzüne katarak Giresunspor bayrağını en üst seviyeye çıkaran Başkan Hakan Karaahmet ve yönetiminin de hafızalarda şüphesiz ‘Giresunspor Modeli’ TFF 1. Lig Şampiyonluğu ve ekonomik anlamdaki kısıtlı bütçelerle başarısı kalacak.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.