Giresun Spor Gazete

Öncü Gazetesinden yönetime veryansın: Zararı siz veriyorsunuz!

Giresun’da yayınlanan Öncü Gazetesi Bodrum maçı sonrasında yönetime adeta ateş püskürdü.

Öncü Gazetesinden yönetime veryansın: Zararı siz veriyorsunuz!
14 Ağustos 2023 - 23:06

Gazete manşetten verdiği haberinde; “Ne Görkem’i, ne Rahmetullah’ı ne de Doğan Can’ı elinizde tutabildiniz. Şimdi kağıt üzerinde sadece bütçe yapın ve para gelecek diye bekleyin. Hazır kadroyu bile koruyamayarak Giresunspor’u zarara uğrattınız, Giresunspor’un geleceğine zarar verdiniz! İşinize gelmeyene cevap vermiyorsunuz. Olacak iş değil!” ifadelerine yer verdi.

İşte Öncü Gazetesinin bugün yayınlanan haberi;

“Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da mevcut Başkan Nahid R. Yamak ve Yönetim Kurulu’nun sözleşmesi devam eden oyuncuları elinde tutamamasını cezasını çekiyor. Giresunspor ile yollarını ayıran Görkem, Rahmetullah ve Doğan Can gittikleri takımda sergiledikleri performansla yüz güldürüyor.

Giresunspor ise şuan bu futbolcuların sadece arkasından bakıyor. Sözleşmesi devam eden bu isimlerle ilgilenmeyen, kalması için ikna çabası göstermeyen, sadece kağıt üzerinde bütçe yaparak Giresunspor’un zamanını çalan Giresunspor Yönetimi’nin şimdi bu zararları nasıl karşılayacağı merak konusu.

Görkem, Rahmetullah ve Doğan Can’ın sözleşmeleri devam ederken siz değil miydiniz bu futbolcularla ilgilenmeyen. Siz değil miydiniz bu futbolcuları takımda tutmak için çaba harcamayan? Şimdi bu doğan zararı kim karışlayacak? İşinize gelmeyenleri ne yazın ne de sorun… Siz misiniz dürüst ve namuslu. Açık ve net. Bu sizin eseriniz.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.