Giresun Spor Gazete

Mustafa Kaplan son dönemeçte

Teknik Direktör Kaplan, alternatifsiz bir kadroya sahip olduklarını ifade etmiş… İşte Kaplan’ın açıklamaları…

Mustafa Kaplan son dönemeçte
20 Ekim 2023 - 7:14

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Mustafa Kaplan, Pazar günü Çotanak Stadı’nda oynanacak Boluspor maçının çok önemli olduğunu vurguladı.

Kaplan, “Adanaspor karşılaşmasının ardından milli araya girmemiz sebebiyle takıma 3 günlük bir izin vermiştik. İznin ardından tesislerimizde toplanarak evimizde oynayacağımız Boluspor karşılaşması için hazırlıklarımıza başladık. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Evimizde oynayacağımız Boluspor karşılaşması bizler için çok önemli, bu maçta Giresunspor taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyoruz.” dedi.

“Ligde geride kalan haftalara baktığımızda ilk 5 haftada sahada sergilediğimiz oyun ve mücadele bizi memnun ediyordu ancak son haflarda yapılan bireysel hatalar sebebiyle kazanabileceğimiz maçlardan mağlup ayrılmak durumunda kaldık” diyen Kaplan, “Genç bir takımız ve alternatif oyuncuların olmaması bizleri oyun anlamında zor bir duruma sokuyor ancak bunun üstesinden gelmek için çok sıkı çalışıyoruz. Oyuncularım ile hem saha içinde hem de saha dışında sürekli olarak iletişim halindeyiz. Giresunspor’un ligde kalabilmesi için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyoruz ve bunu başarabilecek bir takıma sahibiz. Sezon sonunda ligde kalabilmek şampiyonluk kadar büyük bir başarı olacak” dedi.

Takımda sakatlığı bulunan oyuncular hakkında da bilgiler veren Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Adanaspor deplasmanında 3 oyuncumuz sakatlandı ve 1 oyuncumuz da milli takımda. Erol Can Akdağ sağ dizinde ödem oluşması, Ertuğrul Şenlikoğlu kasık fıtığı başlangıcı, Talha Ülvan sol arka adalesinde ödem oluşması sebebiyle sakatlıkları, Vukan Savićević’in ise gribal enfeksiyona bağlı sağlık problemi meydana geldi. Oyuncularımızın maç sonrası kulüp sağlık ekibimiz tarafından tedavilerine başlandı ve geçtiğimiz pazartesi günü Talha dışında ki diğer oyuncularımız takım ile antrenmanlara başladılar. Talha’nın ise sakatlığı devam ediyor, bugün sağlık ekibi kontrolünde düz koşulara başladı. Boluspor karşılaşmasında oynayıp oynamayacağını doktorumuzun vereceği rapor doğrultusunda değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Giresunspor taraftarına buradan seslenmek istiyorum” diyen kaplan, “biz Çotanak armanın daha iyi yerlerde olabilmesi adına tüm çaba ve gayretimizle mücadele ediyoruz. Taraftarlar her zaman takımların en önemli itici gücü olmuşlardır. Bu noktada onlardan bir kez daha takımlarını desteklemelerini tribünlerde bizlerin yanında olduklarını göstermelerini istiyoruz. Bizlerde inşallah Boluspor karşılaşmasından alacağımız 3 puanı onlara hediye edecek ve bu mutluluğu birlikte paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.