Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Müftü sporcuları ziyaret etti!

Espiye ilçe Müftüsü Osman Gülbe, Espiye’de faaliyet gösteren süper amatör kümede mücadele eden 1957 Espiyespor kulübünün akademi, U 13 ve U 19 oyuncularını antrenman yaptıkları sahada ziyaret etti.

Müftü sporcuları ziyaret etti!
04 Kasım 2022 - 7:22

Espiye ilçe stadında sporcuların çalışmalarını yakından izleyen Müftü Gülbe, sporcularla sohbet ederek ligde başarılar diledi.

Sporculara yönelik bir konuşma da gerçekleştiren Müftü Gülbe , sporun sağlıklı bir şekilde gelişmede ve düzenli bir hayat sürmede büyük katkısı olduğunu, sporla kişinin bedenen güçlenmesi, hareket kabiliyetinin artması, âni karar verme yeteneğinin gelişmesi ve güzel bir ahlâka sahip olunmasının amaçlandığını, sporun insanın biriken enerjisini boşaltmasını, rahatlamasını, günlük hayatın gerginlik ve sıkıntılarından kurtulmasını sağladığını söyledi.

Hz. Peygamber’in de sporla ilgili teşvik ve tavsiyelerinin olduğunu belirten Gülbe, özellikle atıcılık, binicilik, yüzme, koşuculuk ve güreş gibi sporlara teşvik ettiğini kaydetti.

Müftü Osman Gülbe, “İnşallah gençlerimizi bulundukları yerlerde ziyaretlerimiz her daim devam edecektir. Kulüp yöneticilerine ve teknik heyete başarılar diliyorum” dedi.

1957 Espiyespor futbol Kulübü başkanı Mehmet Şahan, ziyaretlerinden dolayı Müftü Osman Gülbe’ye teşekkür etti.

(FİKRET BIYIK)

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.