Giresun Spor Gazete

Güncel Giresun Haberleri GİRESUN IŞIK GAZETESİ'nde takip edilir.

Mindere ‘Ata’ları için çıktılar

Giresun Taekwondo İl Temsilciliğinin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Ata’yı Anma Taekwondo İl Birinciliği 19 Eylül Spor Salonunda minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde düzenlendi.

Mindere ‘Ata’ları için çıktılar
15 Kasım 2022 - 8:26

İl Birinciliği müsabakalarına Bulancak, Görele, Tirebolu, Eynesil ve Giresun merkezden toplam 120 sporcu katılım sağladı. Derece elde eden sporculara madalyaları, Spor Şube Müdürü Ali Dodur, Spor Şube Şefi Rıfat Özdemır, Taekwondo İl Temsilcisi Mustafa Mert ve antrenörler tarafından takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.