Giresun Spor Gazete

Meydana dev ekran kuruluyor

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 F Grubu’ndaki maçlarını Atatürk Meydanı’nda dev ekranda yayınlayacaklarını duyurarak, tüm Giresunluları maç günleri meydana davet etti.

Meydana dev ekran kuruluyor
13 Haziran 2024 - 8:15

Başkan Köse, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Giresunlular! Milli maç heyecanımızı hep birlikte Atatürk Meydanımızda yaşamaya hazır mısınız? EURO 2024 F Grubu’nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımımızın maçlarını dev ekranda izlemek için sizleri de bekliyoruz. Gelin, omuz omuza, coşkuyla Millilerimizi destekleyelim.”

Tüm Giresunluların bu coşkulu anları birlikte yaşaması için yapılan bu davet, şehirde büyük bir heyecan yarattı. Maç günlerinde Atatürk Meydanı’nda toplanacak olan vatandaşlar, dev ekran üzerinden maçları izleyerek milli takımımıza destek verecekler.

EURO 2024 F Grubu maç takvimi ve diğer etkinlikler hakkında detaylı bilgilere Giresun Belediyesi sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Öte yandan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, tüm hemşerilerini bu anlamlı etkinliğe katılmaya ve milli heyecanı hep birlikte yaşamaya davet ediyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.