Giresun Spor Gazete

Lige renk katacaklar

Giresun amatörünün yeni takımı Armelitspor, genel kurulunu yaptı

Lige renk katacaklar
26 Temmuz 2023 - 9:07

Cici Pizza’ da gerçekleşen ve Divan Başkanlığı’ nı İş İnsanı Mustafa Kemal Kurt’ un yaptığı genel kurulda Armelitspor’ un  Başkanlığı’ na Levent Tosun getirildi.

Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan kongrede Sedat Akdemir,Çetin Öztürk, Hasan Akten, Yunus Cantürk, Salih Tosun ve Yunus Küçük yönetim kurulu üyeliklerine  seçildiler.

Denetleme Kurulu ise Namık Baltaoğlu, Engin Bilgili, Coşkun Demir, Hamza Öztürk ve Erhan Demir’ den oluştu.

İŞ İNSANI MUSTAFA KEMAL KURT’DA ONURSAL BAŞKAN SEÇİLDİ.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Levent Tosun, mütevazı bir kadroyla Giresun 2.Amatör Ligi’ ne renk katmaya hazırlandıklarını belirterek,” Armelitspor olarak öncelikle Armelit Havzası’ nda yer alan Keşap, Espiye ve Yağlıdereli gençlerimize kucak açarak onları Giresun ve Türk futboluna kazandırmayı hedefliyoruz.Yönetim olarak taraftarlarımızla birlikte sportmenliği ön planda tutarak ligde farklı bir takım profili çizeceğiz” dedi.

Başkan Tosun, Armelit Havzası’ nda yetişmiş siyasileri, iş insanlarını, esnafları, kamu kurum- kuruluş ve STK temsilcileri ile tüm hemşehrilerini  Armelitspor’ a destek vermeye davet etti ve amatör ligde mücadele edecek tüm takımlara başarı dileğini iletti.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.