Giresun Spor Gazete

Levent Tosun: 1. Amatör’de de hedefimiz şampiyonluk

Geçtiğimiz sezon Giresun Mehmet Aksu Futbol Sezonu’nda 2. Amatör Küme B Grubu’ndan namağlup şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükselen Armelitspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Levent Tosun: 1. Amatör’de de hedefimiz şampiyonluk
05 Eylül 2024 - 8:10

HABER: NAMIK BALTAOĞLU

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Levent Tosun, 1. Amatör Küme’de de şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek iddialı açıklamalarda bulundu.

“YENİ SEZONDA DA ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Başkan Tosun, geçen sezonki kadrodan iki futbolcunun Süper Amatör Lig’e transfer olduğunu, ancak 7 yeni transferle güçlendiklerini belirtti. Yönetim ekibiyle birlikte çok çalıştıklarını ifade eden Tosun, “Yönetici arkadaşlarım Sedat Akdemir, Çetin Öztürk, Aziz Aldemir, Yunus Cantürk ve Yunus Küçük ile birlikte futbolseverlere keyif veren bir Armelitspor izlettirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Geçen yılki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan vefalı taraftarlarımız bu sezon da yanımızda olacak.” dedi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR METİN YILMAZ İLE YOLA DEVAM

Geçen sezon Armelitspor’u şampiyon yapan Antrenör Mustafa İnce ile yollarını ayırdıklarını açıklayan Tosun, yeni sezon için tecrübeli antrenör Metin Yılmaz ile anlaştıklarını duyurdu.

“FORMA SATIŞLARIYLA BÜYÜK DESTEK ALDIK”

Kulübe olan desteğin her geçen gün arttığını vurgulayan Başkan Tosun, forma satışlarına dikkat çekti: “Armelitspor’a gönül veren hemşehrilerimiz, her meslek grubundan forma alarak desteklerini esirgemediler. Keşap’taki iş insanlarımız da maddi ve manevi desteğiyle yanımızda oldu. Kulübümüze katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

KİRAZLIK KÖYÜNE ARMELETİSPOR FORMASI HEDİYESİ

Başkan Tosun, gençlerin talebi üzerine Keşap’ın Kirazlık köyünde gençlere Armelitspor forması hediye ettiklerini belirterek, bundan büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

 

 

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.