Giresun Spor Gazete

Kendi gitti eseri kaldı yadigar!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’un başına buyruk icraatları, vurdumduymaz tavırları ve ilgisizliği Çotanak Stadyumunda hasara neden olduğu ileri sürülüyor. Eğer değişmezse Giresunspor maçlarını başka bir şehirde oynayabilir

Kendi gitti eseri kaldı yadigar!
12 Ekim 2022 - 7:02

Bakımı gerektiği gibi yapılamayan stat çimi kullanılmayacak hale geldi. Cumhurbaşkanımızın hediyesine gözümüz gibi bakmamız gerekirken eski Müdür Hasan Bulut’un eser saha zeminini patates tarlasına döndürdü.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor, stat zemini ile başı belaya kaldı. Çotanaklar, Beşiktaş maçında zaman zaman çimlerin azizliğine uğradı.

Yaklaşık bir ay boyunca statta maç oynanmamasına rağmen bakımın yapılmaması çimlerin bozulmasına sebep oldu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresunlulara hediyesi olan Çotanak Stadı’nda çimlerin bu şekilde olması ne yapılan bu yatırıma ne de Giresunspor’a yakışıyor.

Bu çimlerin bu şekilde kalması halinde Giresunspor’un maçlarını bir başka şehirde oynamasına mecbur kalacak.

Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan ise görevine başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen çimlerin değişimi konusunda harekete geçtiği kaydedildi.

Bu konuda Bitexen Giresunspor’un da herkesten destek beklediği ve kısa sürede çimlerin değişerek Giresunspor’un kullanımına sunulması bekleniyor.

ERMAN TOROĞLU DALGA GEÇTİ

Öte yandan stat çimi Erman Toroğlu’nun da dikkatini çekti. Toroğlu saha zeminini hopotroma benzetti.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.