Giresun Spor Gazete

Keleş: Mücadeleci kadro olacak

Yeşil Beyazlılar’ın Teknik Direktörü Hakan Keleş, “İyi bir kadro oluşturacağız. Yerli transferimizi tamamladıktan sonra yabancı transferimizi yoğunlaşacağız. Kimse merak etmesin” dedi

Keleş: Mücadeleci kadro olacak
19 Temmuz 2022 - 18:57

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş,kamp hakkında açıklamalarda bulundu.

Keleş, “Kadromuzda bir iskelet vardı. O iskeletin üzerine takviyeler gerçekleştirdik. Yavaş yavaş yeni transferlerimiz kampımıza dahil oluyor. İyi bir kadro oluşturacağız. Yerli transferimizi tamamladıktan sonra yabancı transferimizi yoğunlaşacağız. Kimse merak etmesin. Giresunspor’a yarar sağlayacak ve formasını layıkıyla giyecek isimleri transfer ediyoruz. Bu isimler takip ettiğimiz isimlerdi.  Nihayetinde kadromuza katıldı.” şeklinde konuştu.

KAMP SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Giresunspor’un Erzurum kampı devam ediyor. Yeşil Beyazlılar, günü bazen tek bazen de çift antrenmanla tamamlıyor. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş refakatinde gerçekleşen çalışmalarda futbolcuların moral ve motivasyonlarının yerinde olduğu gözleniyor. Kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapan Çotanaklar, yeni sezon öncesi güç depoluyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.