Giresun Spor Gazete

Keleş: Hepsi bizim çocuklarımız

Çotanaklar’ın başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, 5 kalecinin 5’inin de Giresunlu olduğunu belirterek, “Hepsinin gelişimine ve tecrübe edinmesine katkı sağlamak için çalışıyoruz.” dedi

Keleş: Hepsi bizim çocuklarımız
19 Temmuz 2022 - 19:35

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’un tecrübeli teknik direktörü Hakan Keleş, her fırsatta Giresunlu oyunculara değer verdiklerini belirterek, “Kalemizde 5 kaleci var, 5’i de Giresunlu” dedi.

Keleş, Giresun Tarafsız Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, genç kaleci Göktan Cörüt’ün tecrübe edinmeyi istemesi üzerine kiralamayı düşündüklerini belirterek, “Biz Giresunlulara her zaman değer veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Baksınlar bakalım, hangi takımda kalecilerin tamamı da o memleketten. Göktan Cörüt yanıma geldi. ‘Hocam ben bu sene oynamak istiyorum, tecrübe kazanmak istiyorum’ dedi. Biz de bu sene oyna seneye tekrar geri gelirsin dedik. Göktan’ın yerine, diğer Giresunlu kaleci Erkan Anapa dâhil oldu. İnsanlar yanlış yerlere çekiyorlar yapmayın. Hepsi bizim çocuklarımız, hepsi bizim değerlerimiz.” dedi.

Transferde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Keleş, Umut Nayir’in transfer görüşmesi yapması için izin verdiklerini ifade ederek, “Umut bizim futbolcumuz ve alacakları ödendi. Ufak bir sorun oldu. Kendisi zaman istedi. Bu süre zarfında da takım bakmak istediğini belirtti. Bizde izin verdik. Kendisi şuan kampta değil.” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.