Giresun Spor Gazete

Kazanan ligde kalma yolunda adım atacak

Giresunspor’un ligde kalmak için rakibi netleşti. O da İstanbulspor oldu. İstanbulspor – Giresunspor maçı Pazartesi günü oynanacak.

Kazanan ligde kalma yolunda adım atacak
26 Nisan 2023 - 9:10

Bitexen Giresunspor’un Başakşehir mağlubiyeti, İstanbulspor’un ise Fenerbahçe beraberliği puan farkını 2 yaptı. Çotanaklar, 30. Hafta sonunda küme düşme potasında 27 puanla kaldı.  Giresunspor bu hafta İstanbulspor ile erken bir final maçına çıkacak. Yeşil Beyazlılar, Pazartesi günü konuk olacağı İstanbul maçından sonra, Fenerbahçe, Trabzonspor, Ümraniyespor (D), Antalyaspor maçlarını oynayacak. Yeşil Beyazlılar, bu arada Hatay ve Gaziantep maçları da var. Bu maçlarda Çotanaklar hükmen galip sayılacak.

Bunların aksine İstanbul temsilcisi ise Giresunspor maçı sonrası Adana Demir, Galatasaray, Kasımpaşa (D) ve Ümraniyespor ile ligi tamamlayacak. Fatih Tekke’nin öğrencileri de Hatay ve Gaziantep maçlarından hanesine 6 puan yazdıracak.

Her ne olursa olsun 1 Mayıs akşamı oynanacak mücadele iki takım için de büyük bir önem arz ediyor. Yeşil Beyazlılar, bu maç öncesi sadece ve sadece galibiyeti düşünecek.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.