Giresun Spor Gazete

Kampanya 1 Mart’ta başlıyor!

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak’ın da ‘Omuz omuza’ yardım kampanyasına katılması bekleniyor

Kampanya 1 Mart’ta başlıyor!
28 Şubat 2023 - 5:47

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu önderliğinde gerçekleştirilecek “Omuz omuza” yardım kampanyası 1 Mart-15 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Kampanya A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5’un ortak canlı yayınıyla gerçekleştirilecek.

1 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de televizyon ve radyolardan gerçekleştirilecek ortak canlı yayınla yurt içinde ve yurt dışında futbola gönül veren ve deprem felaketleri sonrasında kalbi Türkiye için atan herkesi bir araya getirmeyi hedefleyen kampanyaya kulüp başkanları, futbolcular, teknik direktörler katılacak.

Omuz omuza yardım kampanyasından elde edilecek gelir, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlerin barınma ihtiyacı için kullanılacak.

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbol dünyasının zor günlerde bir araya gelmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Futbolun ülke tarihimizde çok önemli bir yeri var. Akıllarımıza kazınan, kalplerimizde yer etmiş, milletimizi gururlandırmış bir çok başarının yaşandığı bir branş futbol. Yüzyılın felaketi süresince gördük ki spor, dayanışmanın da önemli sembollerinden biri. Sadece iyi günde değil zor günde de bir olduğumuzu gösteren Türk milletinin her bir ferdine saygılarımı sunuyorum. 1 Mart’ta tek yürek oluyor, yaralarımızı birlikte sarıyoruz.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.