Giresun Spor Gazete

Kaloğlu: Stresli bir maçtı, zor da olsa kazandık

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Giresunspor karşılaşmasının ardından yapılan basın toplantısında, takımının oyunun kontrolünü elinde tuttuğunu belirtti ve stresli bir maç olmasına rağmen galip gelerek iddialarını sürdürdüklerini söyledi.

Kaloğlu: Stresli bir maçtı, zor da olsa kazandık
06 Mayıs 2024 - 7:01

Kaloğlu, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Maçtan önceki analizlerimizde karşılaşacağımız durumu iyi değerlendirmiştik. İlk yarıda planladığımız gibi oynadık ve birçok pozisyona girdik, ancak golü bulmakta zorlandık. Bu tür maçların stresi ve yoğunluğu yüksek oluyor. Yine de oyunu genel anlamda domine ettik. Maç çok erkende kopabilirdi, ancak şanssızlığımız yüzünden zor bir mücadele oldu. Yine de kazandık ve hedefimize doğru ilerliyoruz” dedi.

Maçın sonucuna değinen Kaloğlu, “Hedefimiz 3 puandı, bunu da 1-0’lık galibiyetle başardık. Umutlarımızı gelecek haftaya taşıdık. Tuzlaspor ile yapacağımız maçı kazanarak play-offa giren takım olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği, Giresunspor karşısında aldığı galibiyetle play-off umutlarını canlı tuttu. Teknik Direktör Kaloğlu’nun belirttiği gibi, Tuzlaspor maçından galibiyetle ayrılmak, takımın play-off hedefini gerçekleştirmesi için kritik olacak.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.