Giresun Spor Gazete

‘İstifa’ diye bağıranlar şimdi nerede?

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan, Olağanüstü Genel Kurula sadece bir gün kaldığını ancak halen daha aday çıkmadığını kaydetti. Kılıçaslan net konuştu: “Hani neredesiniz? Yoksa sizin asıl amacınız Giresunspor’un küme düşmesi mi?”

‘İstifa’ diye bağıranlar şimdi nerede?
24 Şubat 2023 - 8:09

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan, kirli siyasetin Giresun’un tek tanıtım ve reklam aracı olan Giresunspor’u uçuruma sürükleme noktasına getirdiğini ifade etti.

İl Başkanı Kılıçaslan yaptığı yazılı açıklamada, 44 yıl sonra büyük bir başarıya imza atarak süper lige çıkan ve ilk sezon ligde kalma başarısını gösteren Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve yönetimini zorla bırakma noktasına getirenlerden olağanüstü genel kurul arifesinde ses, soluk çıkmadığın kaydetti. Süper ligde mücadele eden Giresunspor gibi siyaset üstü bir değeri bu noktaya getiren zihniyet ve siyasetten er veya geç yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş Giresunluların hesap soracağının altını çizen Kılıçaslan, “Giresunspor’u süper çıkma başarısını gösteren Hakan Karaahmet ve yönetimini başarısız gibi göstermeye çalışıp, süper lig başarısını gölgelemeye çalışanlar, ne yapıp, ne edip amaçlarına ulaştı. Kulüp Başkanı Karaahmet olağanüstü genel kurul kararı alarak, takımı almak isteyenlerin önünü açtı.” dedi.

TEK AMACINIZ KİRLİ SİYASET VE GİRESUN’UN İÇİN ÇİVİ ÇAKANLARI YOK ETMEK

Kılıçaslan, “Yarın Giresunspor’da olağanüstü genel kurul var! Başkan Karaahmet ve yönetimini istemeyenler şimdi nerede? Ortada ne bir başkan adayı var, nede ciddi manada bir isim var. Hani neredesiniz? Yoksa sizin asıl amacınız Giresunspor küme düşmesi mi? Yoksa kapısına kilit vurulması mı? Hiç kimse kusura bakmasın ama sizin asıl amacımız üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Sizin Giresun için hiçbir sevdanız olmadı ki; Giresunspor gibi bir sevdanız da yok, düşünceniz de yok. Sizin tek amacınız kirli siyaset ve Giresun’un için çivi çakanları yok etmek. Bu ile düşmanlığınız nedir, siz bu memleketin evladı değil misiniz? Giresun’a verdiğiniz zarar yeter artık” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.