Giresun Spor Gazete

İlk servis Başkan Karadere’den

02 Ağustos 2023 - 10:27
İlk servis Başkan Karadere’den

Espiye Belediyesi tarafından organize edilen ilk turu 24-25 Temmuz’da yapılan 1.Plaj voleybol turnuvasında yarı finale gelindi. Başkan Karadere’nin servis atışıyla Arı Kırtasiyespor ve Çepniboy Kahvecioğlu grup arasında yarı final heyecanı başladı .İlk turundan beri katılımcılar ve izleyiciler tarafından heyecanla takip edilen 1.Plaj voleybol turnuvasının ilk etabını  başarıyla tamamlayan 8 takım yarı final müsabakasında mücadele etti. Sosyal faaliyetlere verdiği önemle bilinen Başkan Karadere yarı final mücadelesinde izleyenlerin yanında oturarak müsabakayı takip etti ve izleyicilerin heyecanına ortak oldu.

Yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve ilk kez düzenlenen 1.Plaj voleybol turnuvasının final maçı bu akşam oynanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.