Giresun Spor Gazete

Her Salı hakem performansları konuşulacak!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, tarihi kararı açıkladı ve MHK Başkanvekili Murat Ilgaz ile MHK Hakem Danışmanı Hugh Dallas’ın, her hafta salı günü yayıncı kuruluşla belirlenen bir saatte haftanın hakem performanslarını görüntülü olarak değerlendireceklerini ifade etti

Her Salı hakem performansları konuşulacak!
24 Ağustos 2022 - 7:40

Büyükekşi, “Hakemlerin karar kalitesini artırmak, hakemlerin değil, oyunun konuşulduğu bir futbol oluşturmak için bu çok yönlü çalışmaları yürütürken tüm kulüp başkanları, yöneticiler, teknik direktörler ve futbolculardan hakemlerle ilgili açıklamalarında anlayış ve daha nazik bir eleştiri lisanı ile sabır rica ediyorum.”  dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig’in 4. haftasından itibaren MHK Başkanvekili Murat Ilgaz ile MHK Hakem Danışmanı Hugh Dallas’ın, her hafta salı günü yayıncı kuruluşla belirlenen bir saatte haftanın hakem performanslarını görüntülü olarak değerlendireceklerini belirtti.

Süper Lig’in marka değerini mutlaka artırmaları gerektiğinin altını çizen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Bunun için de oyunumuzun kalitesini yukarıya doğru taşımamız gerekiyor. Geçtiğimiz 3 haftanın performans değerlendirmesini biraz sonra sizlerle birlikte burada yapacağız. Ben hakemlerimize çok teşekkür ediyorum. Hakemlerin eğitim seminerinden başarılı çıkmasını istiyoruz. Biz sizlere güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Hakemlerimizin bu konudaki performansı bizim açımızdan çok önemli.” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.