Giresun Spor Gazete

Hep birlikte hedefimize ulaşacağız

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor, Dünya Kupası arasının şehir ayağındaki hazırlık sürecini tamamladı

Hep birlikte hedefimize ulaşacağız
29 Kasım 2022 - 7:18

Şehirde tamamlanan ilk etabı değerlendiren Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, her iki etapta da çok iyi hazırlanma süreci geçireceklerini kaydetti.

Keleş, yaptığı açıklamada, “İyi çalıştık. Arkadaşlarımız öz veriyle çalıştı. Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Nihayetinde hedefimiz bu ligde uzun seneler kalmak. Bunu yaparken de bizden beklentileri düşünüyoruz. İlk etabımızı tamamladık. Şimdi 15 günlük Antalya kampımız başlayacak. Orada oynayacağımız hazırlık maçlarıyla ortaya koyduğumuz stratejimizi sahaya yansıtacağız. Şuan memnunum. İnşallah daha güzel günler göreceğiz. Hep birlikte hedefimize ulaşacağız.” dedi.

Taraftarlara da seslenen Keleş, “Onlar hep bizimle birlikte. Desteğini hissediyoruz. Her zaman tribünleri dolduruyorlar. İnşallah önümüzdeki iç saha maçlarında da onları yanımızda göreceğiz. Onlarsız olmaz. Her zaman bizleri desteklesinler. Çünkü biz de onlardan enerji alıyoruz.” diye konuştu.

Keleş, “Bu ligde her maç zor. Her hangi bir ayrım yapmak kolay değil. Her maça aynı hazırlanıyoruz. Tabi o maçın durumuna göre strateji belirliyoruz. Bu doğrultuda hazırlanıyoruz. Hedefimiz her maçtan puan ya da puanlar alarak sahadan ayrılmak. Her takım bu ligde her takımı yenebiliyor.” ifadelerini kullandı.

Keleş, antrenmanlarda her yolu denediklerini kaydederek, “Tüm oyuncularımızı ekstrem durumlar oluşması halinde yan mevkilerinde değerlendiriyoruz. Tüm eksikleri görüyoruz ve bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” Şeklinde konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.