Giresun Spor Gazete

Hedef 2828 Yeni Üye

Alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, destek temaslarını yurt dışına taşımaya karar verdi. Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, Hedef 2828 Yeni Üye  kampanyasının devam ettiği kaydedildi.

Hedef 2828 Yeni Üye
15 Mayıs 2023 - 8:27

Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Başkanımız Nahid R. Yamak ve Teknik Direktör İrfan Buz, Almanya programlarımız kapsamında Mulheim Giresunlular Derneğinde Giresunspor sevgisini yurt dışında yaşatan, sevgide sınır tanımayan Giresunlu hemşehrimiz ile bir araya geldi.

Etkinlik programına ilişkin açıklamada bulunan Başkanımız Nahid R. Yamak şunları kaydetti; “Bugün Mulheim Giresunlular Derneğinde Giresunspor sevdalılarıyla bir araya geldik, Giresunspor’umuzu konuştuk, hasret giderdik. Bizim için yeşil beyaz renklere gönül veren yurt dışındaki büyük Giresunspor ailesi ile bir arada olmak her zaman için büyük mutluluk ve gurur kaynağı. Birlikte Giresunspor’umuzun bayrağını daha da yukarıya taşıyacağız. Bununla birlikte Giresun Almanya Federasyonu Başkanı Metin Çoban ve Bremen Giresun Temsilcisi Erdinç Oksal’ın organizasyonunda Giresunspor’umuzun geleceği için “Hedef 2828 Yeni Üye” kampanyasına destek olmak amacıyla 500 yeni üyenin kulübümüze kazandırılması için çalışma gerçekleştirecek. Gerçekleşecek bu ve diğer tüm üyeliklerimizin bir çığ gibi büyüdüğünü görmek bizleri çok mutlu ediyor. Önce çok sevmek lazım düşüncesiyle çıktığımız bu yolda geniş katılımlı bu birliktelik bizlere müthiş bir motivasyon sağlıyor. Bu vesileyle etkinliğimize katılan, Giresunspor’umuz için çaba ve gayretlerini esirgemeyen hemsehrilerimize ilgi ve destekleri için camiamız adına teşekkür ediyorum.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.