Giresun Spor Gazete

Haydi şimdi şölen vakti

Giresun seyircisi artık tarihi maçı bekliyor… Taraftarlar, bayraklarıyla statta olacak… Sen de al bayrağını tribünde ol.

Haydi şimdi şölen vakti
27 Ocak 2023 - 7:00

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor, yarın yine tarihi bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar, Galatasaray ile Çotanak Stadı’nda karşılaşacak. Maç öncesi taraftarlarda da hazırlık var. Çotanaklar, flamalarla, bayraklarla stada akın edecek. Görsel şölen maçın havasını değiştirecek.

Bu arada maç öncesi Çotanak Store tırı da statta olacak. Taraftarlara bayrak satıp, maça yeşil beyaz girmelerini sağlayacak.

Süper Ligde herkesin gözü Cumartesi akşamı oynanacak olan Giresunspor-Galatasaray mücadelesinde olacak. Başta Fenerbahçe olmak üzere Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor, Giresunspor’un lidere çelme takmasını bekleyecek. Ateş hattındaki ve o bölgeye yakın takımlar ise Galatasaray’ın iyi bir sonuç elde etmesini bekleyecek.

Bilindiği üzere Çotanaklar, ilk maçta rakibini yenen Çotanaklar şimdi de ikinci kez Galatasaray’ı yenmeyi hedefliyor.

Galatasaray’ın ligde galibiyet serisinin sürdürdüğünü ifade eden Giresunspor Yöneticisi Ercan Ayhan, “Tüm serilerin bir sonu vardır. Galatasaray’ın serisine Giresun’da son vermek istiyoruz. İnşallah 3 puan alan Giresunspor olacaktır. Rakibimizle oynadığımız son 2 maçta kazanan taraf biz olduk. Bu nedenle sahadan 3 puanla ayrılmamız sürpriz olmaz.” değerlendirmesinde bulundu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.