Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Hakemler seminerdeydi!

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Süper Lig Hakemleri ve Birinci Lig Hakemleri için 08-10 Eylül 2023 tarihleri arasında, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Hakem Kampı gerçekleştirildi.

Hakemler seminerdeydi!
12 Eylül 2023 - 22:22

Hakem kampının üçüncü ve son gününde; UEFA Fitness Direktörü ve TFF Hakem Fitnes Danışmanı Prof. Dr. Werner Helsen’in online olarak katılım sağladığı seansta; hakemlerimizin atletik performans gelişimlerinin sağlanması ve tüm verilerin kurumsal hafızada tutulabilmesi için TFF tarafından hakemlerimizin kullanımına sunulan Topsportslab (TSL) sisteminin bilgilendirmeleri ve geri beslemeleri yapıldı. Hakem Kampının teorik bölümü MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Hakemlerimiz; öğleden sonraki bölümde, TFF Riva Tesislerinde ilk defa gerçekleştirilen Oryantiring (Harita ile Yön Bulma) etkinliği ile beraber; Aktivite Danışmanı Erdem Demirsoy koordinasyonunda, takım çalışmasındaki farkındalığı artırıcı rekreatif aktivitelere katıldı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.