Giresun Spor Gazete

Hakan Karaahmet geri dönecek mi?

Giresunspor’u Süper Lige çıkartan başkan olarak tarihe geçen Giresun Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karaahmet, “Şu anda takıma dönmeyi düşünmüyorum. Ben bırakalı bir yıl oldu. Çünkü benim bırakmamı isteyen bir kesim vardı. Bıraktım işte, benimle ilgili bir sürü ithamlarda ve iftiralarda bulunanlar vardı. Bıraktım işte, her şey elinizde yapın. Yapanla, yapmayanlar nasıl ayrılacak” dedi

Hakan Karaahmet geri dönecek mi?
15 Aralık 2023 - 9:15

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un bir önceki Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Doğa Koleji öğrencilerinin “Yeniden Giresunspor Kulübüne dönecek misiniz” sorusuna net bir şekilde, “Şu anda takıma dönmeyi düşünmüyorum. Ben bırakalı bir yıl oldu. Çünkü benim bırakmamı isteyen bir kesim vardı. Bıraktım işte, benimle ilgili bir sürü ithamlarda ve iftiralarda bulunanlar vardı. Bıraktım işte, her şey elinizde yapın. Yapanla, yapmayanlar nasıl ayrılacak” diye cevap verdi.

T-MBA LİDERLİK AKADEMİ MECLİSİ’NİN KONUĞU OLDU

Giresunspor’u 44 yıl aradan sonra 2020-2021 yılında Süper Lige çıkarma başarısı ve 2021-2022 futbol sezonunda ligde bırakma başarısı gösteren kulübün eski başkanı ve Giresun Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karaahmet, Giresun Doğa Koleji Kampüsü öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirdi.

T-MBA Liderlik Akademi Meclisi’nin konuğu olan ve Karaahmet, Giresun’un güncel sorunları başta olmak üzere spordan sanata, sosyal yaşamdan kişisel gelişime kadar birçok konu üzerinde söyleşi gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİNİN SORUSU DİKKAT ÇEKTİ

Söyleşi de en çok dikkat çeken isi bir öğrencinin sorusu oldu.

Karaahmet, Doğa Koleji öğrencilerinin “Yeniden Giresunspor Kulübüne dönecek misiniz” sorusuna net bir şekilde, “Şu anda takıma dönmeyi düşünmüyorum. Ben bırakalı bir yıl oldu. Çünkü benim bırakmamı isteyen bir kesim vardı. Bıraktım işte, benimle ilgili bir sürü ithamlarda ve iftiralarda bulunanlar vardı. Bıraktım işte, her şey elinizde yapın. Yapanla, yapmayanlar nasıl ayrılacak” diyerek yanıtladı.

Söyleşi için Doğa Koleji idareci ve öğrencileri Karaahmet teşekkür ederek, plaket verdi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.