Giresun Spor Gazete

Güller: Oyuncularım gelecek için umut veriyor

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından yapılan basın toplantısında, takımlarının zorlu bir dönemden geçtiğini belirtirken, oyuncularını motive etmek için eldeki tek kaynağın gençlikleri ve ortaya koydukları futbol olduğunu söyledi.

Güller: Oyuncularım gelecek için umut veriyor
06 Mayıs 2024 - 7:01

Karşılaşmada Giresunspor, Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Güller, “Teknik olarak iyi bir oyun sergiledik. Yan toptan yediğimiz bir golle mağlup olduk. Şartlarımızın ne kadar zor olduğunu herkes biliyor. Oyuncuları bir arada tutmak ve motive etmek çok zor. Motive edebileceğimiz tek nokta; gençlikleri ve ortaya koydukları futbol ile gelecek seneye yönelik umutlarımız. Paramız yok, kadromuz zayıf, ama yine de oyuncularımızın mücadelelerinden gurur duyuyoruz” dedi.

Güller, mevcut durumu genç oyuncuların gelişimi için bir fırsat olarak değerlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, “90 dakika boyunca oynamaya çalışan, rakiple mücadele eden bir takım görüyorum. Son maçımızda 15-17 yaş grubundaki genç oyunculara daha fazla şans vereceğiz ki bu atmosferden faydalansınlar” ifadelerini kullandı.

Güller, oynanan oyundan ve oyuncuların mücadeleci ruhundan memnun olduğunu vurguladı ve şunları ekledi: “Bizim için gurur verici bir olay. Camianın beklentileri sonuç anlamında çok yüksek değil; iyi bir takım, iyi insanlardan oluşan bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve son maçımızla sezonu tamamlayacağız.”

Giresunspor’un zorlu ekonomik koşullara rağmen genç yeteneklerle mücadele etme gayreti, takımlarının geleceği için umut veriyor. Genç oyuncuların mücadele azmi ve teknik kapasitesi, gelecek sezon için yatırım anlamında önemli bir temel oluşturabilir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.