Giresun Spor Gazete

Giresunspor’un hakkını yedirmeyiz!

Çotanak armalı cephe, VAR kayıtlarının açıklanmasını talep ediyor. Tüm spor yorumcuları, Perez & Aboubakar pozisyonunun kırmızı kartla sonuçlanması gerektiğini savunuyor

Giresunspor’un hakkını yedirmeyiz!
11 Nisan 2023 - 7:21

Bitexen Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, Giresunspor’u hakem hatalarına kurban etmeyeceklerini kaydetti.

Ekiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Giresunspor deneme tahtası veya o pozisyonu göremeyecek kadar beceriksiz hakemlerle maçı yönetilecek bir takım değildir. Herkes aklını başına alsın. Sizleri göreve davet ediyoruz. Kirli değil, tertemiz kırmızı kartlık pozisyonu atladınız ya da atlattınız.” dedi.

Giresunspor Başkanvekili İbrahim İnaç ise, “Sevgili MHK. Görmüyor musunuz? Hadi hakem görmedi, iki kez tekrarı dönen pozisyonu VAR da mi gör(e)medi. Yazıklar olsun. Siz Giresunspor’u hafife alsanız da Allah’ın adaleti şaşmaz. VAR kayıtlarını açıklayacaksınız. Bir şehrin umuduyla oynayamazsınız. Ülke futbolunu katlettiniz. Sporseverleri futboldan soğuttunuz. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız.” İfadelerini kullandı.

Bu arada hakem yorumcuları Erman Toroğlu, Ahmet Çakar ve Bünyamin Gezer de pozisyonun direkt olarak kırmızı kartlık olduğunu ifade ediyor. Bakalım Türkiye Futbol Federasyonu bu hataya ne diyecek?

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.