Giresun Spor Gazete

Giresunspor’u yolundan edemeyeceksiniz!

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor’a ne yazık ki, bazı kesimler tarafından baskı ve yıldırma politikası devam ediyor. Giresunspor üzerindeki borç baskısı sonunda bazı yönetim kurulu üyelerini çok severek yaptıkları Giresunspor yöneticiliğinden kopardı.

Giresunspor’u yolundan edemeyeceksiniz!
01 Aralık 2022 - 8:51

Bazı kesimlerin Giresunspor’a uygulamış olduğu baskı ve verdiği zararı Giresun kamuoyu asla ve asla unutmayacaktır.

O kişiler Giresun sokaklarında hangi yüzle gezecekler yaşayıp göreceğiz. Giresunspor’a Türkiye’de hiçbir takıma uygulanmayan baskılar karşısında bugüne kadar büyük mücadele veren ancak, artık daha fazla dayanamayarak Giresunspor yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Ferhat Karademir, İbrahim İnaç ve Gürkan Temür’e Giresunspor’u minnettardır.

Giresunspor’a en büyük kötülüğü eğer bir Giresunlu yapıyor ve vesile oluyorsa bundan daha büyük bir ayıp olamaz. 44 yıl aradan sonra süper lige çıkan ve halen bu ligde mücadelesini sürdüren Giresunspor’a bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı Ferhat Karademir, İbrahim İnaç ve Gürkan Temür’e Giresunspor camiası adına teşekkür ederiz. Giresunspor çok büyük bir camia ve takımdır. Denizde bir kum tanesi kadar sayıları azınlıkta olan bu kişiler Giresunspor’u yolundan edemeyecektir.

Giresunspor üzerindeki borç baskısı sonunda bazı yönetim kurulu üyelerini çok severek yaptıkları Giresunspor yöneticiliğinden kopardı. Giresunspor yönetim kurulu üyeliklerinden müsaadelerini isteyen bu kişiler, Giresunspor’a bugüne kadar sağladıkları fedakarlıklarla, onların istifa etmesine sebep olanları ise her zaman tepkiyle anılacaktır.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.