Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Giresunspor’u düşürenler birbirine düştü

Giresunspor’un geçen sezon ligden düşmesinin en büyük sorumluları olan Trabzonspor ile İstanbulspor bu sezon birbirine düştü.

Giresunspor’u düşürenler birbirine düştü
20 Aralık 2023 - 9:08

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Maçının 73. dakikasında Onuachu’nun attığı gol sonrası İstanbulspor başkanı sahaya girerek oyuncuları kenara çekmesi olay oldu.

İSTANBULSPOR GİRESUNSPOR’UN EN BÜYÜK RAKİBİ İDİ

2022-2023 sezonunda küme düşme hattında Giresunspor’un en büyük rakibi İstanbulspor idi. Trabzonspor mağlubiyetinden sonra Giresunspor,  37. Haftada Ümraniyespor’u deplasmanda 1-0, son haftada kendi sahasında 38. Son haftada Antalyaspor’u 2-0 yenmesine rağmen yeterli olmamış 1 puan eksikle alt kümeye düşmüştü.

İstanbulspor ise Trabzonspor’un Giresunspor’u tam kadro ekibi ile 4-2 mağlup etmesi üzerine önemli 1 puanlık avantaj yakalamıştı. Son haftaya kadar Giresunspor gibi puan kaybetmemişti.

TRABZONSPOR, GİRESUNSPOR MAÇINA TAM KADRO ÇIKMIŞTI

Ligin 36. Haftasında Trabzonspor tam kadro ile Giresunspor maçına çıkarak verdiği derbyvari mücadele ile karşılaşmadan 4-2 galip gelmiş İstanbulspor lehine 1 puanlık bir avantaj yaratmıştı. İstanbulspor ise Trabzonspor galibiyeti ile rahat bir nefes almıştı.

Trabzonspor bir sonraki haftada ise çıktığı Başakşehir karşısına ise yedek ağırlıklı takım ile mücadele etmesi tepki toplamıştı.

GÖKHAN KAHVECİ

Giresunspor taraftarlarının Amerika kanadında önemli isimlerinden Gökhan Kahveci sosyal medya üzerinde paylaşımında şunlara yer verdi;

El birliğiyle Giresunspor’umuzu #1. lige düşürenlerin birbirine düştüklerini görmek inanılmaz. Allah’ın adaleti er geç tecelli eder diye boşuna dememişler. #GohomeİstanbulsporFc.
Yaşasın #Genç ÇotanaklarKaleArkası #GencÇotanaklarGiresun #GiresunsporUSA #GiresunSporGazete

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.