Giresun Spor Gazete

Giresunspor’da Konya hazırlığı

Çotanaklar, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Giresunspor’da Konya hazırlığı
01 Mart 2023 - 9:09

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, Konyaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Yeşil Beyazlılarda bu maç öncesi tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, zorlu maça çok iyi hazırlandıklarını kaydetti. Keleş, “İyi bir yapıya sahibiz. İyi bir kadroya sahibiz. İnşallah güzel bir sonuçla Konya’dan şehrimize döneriz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz yeni bir sayfa açmak. Bunu da başaracağımızı umuyorum. Tek isteğimiz hızlı bir şekilde alt sıralardan uzaklaşmak.” dedi.

ÖDEMELERİ YAPIYOR

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak ise, “Ödenmemiş maaşları, taksitleri ödüyoruz. Bugün de geçmişten kalan bir primi ödedim. Cuma gününe kadar takımımızı maddi konularda rahatlatacağız. Hakan Keleş’in oynattığı oyundan ve oyuncu grubunun kalitesinden memnunum. İki aydır maaş alamayan bir gruptan bahsediyorum. Oyuncunun hırsı ve arzusu çok önemlidir. Biz gereğini yapacağız. Oyuncularımız Kayserispor maçında bana bir hediye vermek istedi ama olmadı.” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.