Giresun Spor Gazete

Giresunspor’a zarar veriyorlar

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor üzerinden yapılan çekişme ve uğraşmaların kulübe zarar verdiğini belirterek, bu durumu tasvip etmediğini ifade etti.

Giresunspor’a zarar veriyorlar
20 Nisan 2023 - 9:44

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyerek, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“GİRESUNSPOR ÇOK ŞEY BAŞARDI”

Kimi avukatlar eliyle yapılan hamlelerin Giresunspor adına üzücü olduğunu kaydeden Milletvekili Öztürk, “TFF 1. Lig’de ve Spor Toto Süper Lig’de Bitexen Giresunspor çok büyük bir şey başardı. Çok mütevazı bir takımla, mütevazı bir şehir olarak Süper Lige çıktı. Giresun’un tanıtımı için en büyük araç oldu Giresunspor. Zaman zaman Giresunspor’un başkanlarıyla bazı arkadaşlar görüş ayrılığı yaşadı. O arkadaşların gelmesine katkı sağladılar, gitmesine katkı sağladılar.” dedi.

“OLAĞAN DIŞI BİR DENETİM YAPILIYOR İSE BU SİZİN HEDEF ALDIĞINIZ KİŞİYE DEĞİL, GİRESUN HALKINA, GİRESUNSPOR’A VE GİRESUN’UN MARKA DEĞERİNE ZARAR VERMEK OLUR”

Öztürk, Giresunspor’daki denetimler için de, “İçişleri bakanımıza da söyledim; eğer bir kulüp her dönem hangi kulüp olursa olsun nasıl denetleniyorsa elbette Giresunspor’un da aynı yol ve yöntemlerle denetlenmesi esastır ama birilerinin tercihi veya tavsiyesiyle daha olağan dışı bir denetim yapılıyor ise bu sizin hedef aldığınız kişiye değil, Giresun halkına, Giresunspor’a ve Giresun’un marka değerine zarar vermek olur. Ve biz buna gönül koyarız. Biz bunu kabul edemeyiz diye sayın içişleri bakanıma söyledik. Sağolsun sayın bakanımızın bize söylediği şey, “Bizim asla Giresunspor’a karşı öyle bir düşüncemiz yok. Rutin diğer tüm takımlara denetim nasılsa Giresunspor’a öyle oluyor” dedi ben bakanımıza itimat ediyorum ama bunun dışında kimi diğer kişi kuruluşlardan, kimi avukatlar eliyle başka hamleler yapılıyorsa duyuyorum, buna üzülüyorum. Bu işleri aşalım Giresunspor bir tane. Giresunspor’u ligde tutalım. Ben bu çekişme ve uğraşmaların Giresunspor’a zarar verdiğini düşünüyorum ve tasvip etmiyorum” dedi.

“KENDİMLE GURUR DUYUYORUM”

Milletvekili Sabri Öztürk, Giresunspor’un şampiyonluk kutlaması sırasında şahsına nezaketsizlik yapıldığını da hatırlayarak, “Dönemin İl Gençlik ve Spor Müdürünü görevden aldırdığım içinde gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.