Giresunspor’a talipli çıktı

Giresun’da iş yapan Naim Demir ve Alpi Dent firma sahibi Murat Şahin şehrin en önemli değeri Giresunspor’a sahip çıkacaklarını söyledi.

Giresunspor’a talipli çıktı

Gazetemize özel açıklamada Naim Demir, “Giresunspor bizim her zaman kırmızı çizgimiz olmuştur” dedi.

“Biz bu şehirde iş yapan kişileriz. Camiamızın bu denli sahipsiz olması hepimizi derinden üzüyor” diyen Demir, “Alpi Dent şirket sahibi Murat Şahin abimiz ile görüştük ve karar kıldık. Yeşil beyazlı takıma çok yakında talipli olacağız. Giresunspor’un ekonomik tablosuna hakimiz. Borcu yüzde 80 oranında ödeyecek rakam da mevcut. Yurt dışı kaynaklı bağlantılarımız ile Giresunspor’un devre arasındaki 109 milyon liralık tahtasını açıp, camiayı bu dar boğazdan kurtaracağız” ifadelerine yer verdi.

Demir, “Planlamamızın çoğu hazır. Mevcut kulüp başkanı Nahid Ramazan Yamak ile de en kısa zamanda bu konuyu yüz yüze görüşüp, gereken ne ise yapmak istiyoruz. Giresunspor’umuzun birilerinden beklentiler ile düzlüğe çıkması mümkün değildir. Bu şehirde her yönetimde olup da başarısızlıkta hiçbir sorumluluğu üstüne almayan kişiler var. Bu gibi kişilerden de Giresunspor’a bir fayda gelmez. Bizim için doğru zamanın bu zaman olduğunu düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER: ALİ EMRE SARI

YORUM ALANI

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
halil seferoğluTemmuz 6, 2023 / 8:23 amYanıtla

naim bet çok haklı sürekli yönetim içinde bulunupta hiç bir sorumluluğu yokmuş gibi davranan bu kişilerden artık takımı kurtarmak lazım inşallah takımı bu gibi iş adamlarımız kurtarır