Giresun Spor Gazete

Giresunspor zorlu deplasmanda

Yeşil Beyazlılar, Medipol Başakşehir maçından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Mücadele 20.00’da başlayacak, maçı Mert Güzenge yönetecek

Giresunspor zorlu deplasmanda
31 Ekim 2022 - 6:40

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor, 12. Hafta maçında deplasmanda Medipol Başakşehir’e konuk olacak. Saat 20.00’da başlayacak maçı Mert Güzenge yönetecek.

Son haftalarda şanssız puan kayıpları yaşayan Çotanaklar, İstanbul deplasmanında gülmeyi hedefliyor. Hafta içerisinde yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdüren Yeşil Beyazlılar, dün itibariyle kampa girdi. Bitexen Giresunspor’da kart cezalısı Alper Uludağ bu maçta forma giyemeyecek.

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, tek hedeflerinin İstanbul deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek olduğunu belirtti.

Keleş, “Giresunspor her maça galibiyet için çıkıyor. Bu maça da keza o şekilde çıkacak. Hafta içerisinde arkadaşlarımızla çalıştık, elimizden geleni yaptık. Şimdi zor bir maça çıkacağız. Bu maçta da hedefimiz elbette ki galibiyet olacak. Zor bir maç. İnşallah kazanarak şehrimize döneriz.” dedi.

Giresunspor, Medipol Başakşehir maçında mutlak galibiyeti hedeflerken zorlu maçta kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.