Giresun Spor Gazete

Giresunspor yeniden sahaya indi

Bu haftayı maç oynamadan geçirecek Bitexen Giresunspor’da futbolculara verilen dört günlük izin sona erdi. Yeşil Beyazlılar dün itibariyle hazırlıklarına yeniden başladı.

Giresunspor yeniden sahaya indi
18 Mart 2023 - 6:12

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, A. Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Yeşil Beyazlılar, teknik direktör Hakan Keleş gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor. VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası dört günlük izne çıkan Yeşil Beyazlılar dün yeniden sahaya indi.

GİRESUNSPOR BAŞARACAK

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, “Bu senede aynı şekilde devam etmek istiyoruz ama önümüzde bayağı bir zorluklar var. Acilen galibiyetler almamız gerekiyor. Çünkü bundan sonraki süreç stresli ve yoğun geçecek ama dediğim gibi geçen sene başarmıştık. Bu sene de başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ZORU VE MÜCADELEYİ SEVERİZ

Bitexen Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz ise, “Bu takım yıllar sonra mücadele ettiğimiz Süper Lig’de kalıcı olacaktır.” dedi.

Ekiz, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz cuma günü evimizde oynadığımız ve 3 puan hedefiyle çıktığımız V. Fatih Karagümrük maçından talihsiz bir puan kaybı yaşayarak sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kaldık. Ancak oyuncuların sahada göstermiş oldukları mücadele ve oyunu kazanma arzularına bizlerde taraftarımız gibi şahit olduk. Futbol üç neticeli bir oyun. Bazen çok arzu etsinizde istediğiniz sonucu elde edemiyorsunuz. Maçtan sonra başkanımızın futbolculara şöyle bir konuşması oldu. “Başınızı öne eğmeyin, biz Giresunsporuz! Zoru ve mücadeleyi severiz. Bu ligde kalıcı olacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Bu işi başaracak kalitede oyuncularsınız.” dedi.

GALİBİYETE ODAKLANACAĞIZ

Takımda moral ve motivasyonun yerinde olduğunu belirten Ekiz, “Bu takım yıllar sonra mücadele ettiğimiz Süper Lig’de kalıcı olacaktır. Bizler bunun için gereken tüm mücadeleyi ve mesaimizi saha dışında vererek elimizden gelen her şeyi ortaya koyuyoruz. Önümüzde yine evimizde oynayacağımız A. Alanyaspor karşılaşması var buradan alacak olduğumuz galibiyete odaklanacağız.” diye konuştu.

HAZIRLIK MAÇI OLABİLİR

Bu arada Bitexen Giresunspor, milli arada hazırlık maçı da oynayabileceği kaydedildi. Hazırlık maçının günü ve saatini hafta içerisinde netleşeceği bilgisi verildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.