Giresun Spor Gazete

Giresunspor yasal süreç başlatacak

Giresunspor, MKE Ankaragücü karşılaşması sonrasında kulüp binası önünde yapılan protesto ile ilgili yasak süreç başlatacak.

Giresunspor yasal süreç başlatacak
26 Ekim 2022 - 6:16

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi; “Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynadığımız MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası, sayısı 15-20 kişiyi geçmeyen bir grup tarafından çıkartılmak istenen taşkınlık ve saldırı girişimini kınadığımızı ve bu kişilerin kanun önünde gerekli cezayı alabilmesi için yasal süreci başlattığımızın bilinmesini kamuoyuna duyururuz.

Kulübümüze operasyon çekmek isteyerek teknik heyet ve futbolcularımız başta olmak üzere, yeşil-beyazlı camiamıza dil uzatıp takımın huzurunu bozmaya çalışanlara Giresun halkı zamanı geldiğinde gereken cevabı verecektir.

Yağmur çamur demeden her zaman yeşil-beyazlı formanın yanında olan binlerce Giresunspor taraftarının tepkisini çeken bu menfur olay, Giresun adına üzüntü vericidir. Giresunspor’umuz her zaman olduğu gibi bugün de Çotanak armanın etrafında kenetlenmiş gerçek taraftarlarıyla Süper Lig’deki mücadelesine devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.