Giresun Spor Gazete

Giresunspor, Teknik Direktör Birinci ile yollarını ayırdı

Ümraniye maçı sonrası açıklamasında Birinci, “Genç ve acemi bir takım gibi olduk” demişti.

Giresunspor, Teknik Direktör Birinci ile yollarını ayırdı
26 Aralık 2023 - 7:05

Giresunspor’un A Takım teknik direktörlük görevini yürüten Mehmet Birinci ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Birinci’nin Giresunspor ile birlikte yaşadığı şampiyonluk deneyimi ve verdiği emekler için teşekkür edildi. Yapılan anlaşma sonrasında Mehmet Birinci’nin bundan sonraki kariyerinde elde edeceği başarılar için ise iyi dileklerde bulunuldu.

BİRİNCİ’NİN SON AÇIKLAMASI OLDU

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci son olarak transfer tahtasının kapalı olmasıyla işlerinin daha da zorlaştığını söylemişti.

Ümraniye maçı sonrasında açıklamada bulunan Birinci, Genç birtakım olduklarına ve transfer yapamamalarına vurgu yaparak, “Bizim durumumuz belli, devre arasında eğer transfer tahtasını açamazsak işimiz biraz zorlaşacak. Takıma ilk geldiğimde yabancı arkadaşlar da vardı ve rahatlıkla 11 çıkarabiliyorduk. Ancak yabancı arkadaşlarımız ayrılınca ve sakatlıklar da olunca biz tamamen genç ve acemi bir takım gibi olduk. Transfer tahtasını eğer açamazsak terimizin son damlasına kadar savaşacağız, ancak bu durum gücümüz yettiği kadar oluyor” ifadelerine yer vermişti.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.