Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Giresunspor taraftarı sizleri unutmayacaktır

Giresunspor her zaman yanında olan AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ün yeni dönemde aday gösterilmemeleri yeşil beyazlı kulüp için de büyük  bir kayıp olacak.

Giresunspor taraftarı sizleri unutmayacaktır
13 Nisan 2023 - 9:13

Spor Toto Süper Lige 44 yıl sonra yükselen Bitexen Giresunspor’un maddi ve manevi destekçilerinden olan AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde aday gösterilmedi.

Giresunspor en zor günlerinde maddi ve manevi yanında olan ve destek veren AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk yeni dönemde artık olmayacak.

TARİH SİZİN DESTEKLERİNİZİ DE YAZACAK

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için yeniden aday gösterilmeyen Milletvekili Cemal ve Sabri Öztürk, Giresunspor için de büyük bir kayıp olarak gösteriliyor.

Giresunspor eski Başkanı Hakan Karaahmet yönetimi döneminde kulübün sırtında bir kambur gibi duran eskiye dönük vergi ve SSK borçlarının yapılandırılmasından tutunda, maddi kaynak noktasında önemli katkılar sunan AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’ün Giresunspor’a desteği hiçbir zaman unutulmayacak.

GİRESUNSPOR’DAN AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

O dönemde kulübün resmi sosyal hesaplarından yapılan açıklamada, “Şehrimizin en büyük marka değeri olan Giresunspor’umuzun yaşadığı zorlukların çözümü noktasında destekleri ve ilgilerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Giresunspor’umuz ve şehrimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verilmişti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.